× Welcome to the Kunena forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!

strippers-show.com

More
2 years 9 months ago #15417 by egamavyw
strippers-show.com was created by egamavyw
על החינוך שלה, כולל אלה שמסכימים איתה, בטענה שידע איכותי הוא סוג החינוך שמתנגד לעבודה עם חשפנות, בשום פנים ואופן לא נקרא "ישועה"( מי בכלל קבע שחשוב להם באמת ישועה?) המטרה שלי להגיב על זה, לא עובר חינוך טוב אחד, האם אתה מבין כמה צורות מצוינות נרכשות בלימודים? ולא כל מי שתומך ברושם שלך מציע ידע איכותי לילדים האהובים, מסיבה זו, העובדה היא שלא לכל אחד יש קו חשיבה דומה, איך המקרה מתפתח, ונשארים דירוגים וביקורות מבוססים יותר עבור הלאמה חשפנות זה עבודה עבור המודרני. כי כל כך הרבה זמן אתה אף פעם לא מוכן לקבל את דעתם של אחרים, ולשלול כל דעה, נותן את התחושה כי, במובן זה, אין לך צורה דומה כמו פצצה, כמו שאתה טוען.
רוצה "להציל" אותה? תן לה לעשות את מה שהיא חושבת שהוא טוב תחת זה, לא לכל אחד יש תפיסה מאוחדת של המציאות ולאכול משהו שהצופה חושב שהוא מדהים והיא יכולה להיות בהלם, וזה לא יכול להרוס או להציל אותה)
באשר לשאלתך, ראיתי באחת מהתגובות שלך, מה שהמבלר כתב משהו - " האם אתה באמת דואג שזה מדהים אותי שהאנושות הולכת אלי? אני עושה ובכל הנסיבות אעשה את מה שיש על הזין שלי, כך שהחרם ונציגי האנושות שיצחקו מסביב זה עוד דבר שמעניין אותי" קרא את הטקסט הזה בקול רם. ענית לעצמך, הקילוגרמים העודפים מושלמים, והיצירתיות שלהם אינה נעליים, על מה שאתה מחפש. הגיוני לחלוטין שאתה חושב שזו עבודה מעולה.
באשר לתופעה, האם אתה משיג מספיק, חיפשתי בגוגל קצת וגיליתי שעבודה זמנית בזנות מספקת לך משכורת של עד 30 אלף שקל לחודש, במקרה שאתה עובד 6 בכל שבוע במשך 12 שעות. זה קרוב למאה שקלים ליום.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.095 seconds